Змішувачі з гнучким виливом для кухні: що це таке і як вибрати? Види, характеристики, переваги та недоліки, популярні виробники

Робочі властивості змішувача з гнучким виливом

Одним із параметрів зручності кухонних змішувачів є метод запуску та закручування води.

За цією складовою є 3 види змішувачів:

  • Важільні – вміщують єдиний важіль, дивлячись по повороту клавіші виконується регулювання температури та потужності потоку. Використовувати важіль простіше за вентильний варіант;
  • Моделі з вентилями – у нижній ділянці корпусу знаходяться вентилі по кожній із сторін від гуся, обертаючи їх запускається струмінь холодної або гарячої води. Це складний метод використання, який має на увазі тривалий час однієї або двох рук для надання кращого потоку води;
  • Сенсорні моделі.Найзручніший варіант, адже їх не потрібно відкривати через фізичну взаємодію: датчик діє від наближення рук. Все ж таки для забезпечення відповідної потужності та температури водного потоку передбачено ручне регулювання.









Вартість даних змішувачів на кухню така: бюджетні та недорогі моделі – вентильні вироби, дорожче йдуть важільного типу, а до преміум сегменту відносяться сенсорні вироби.

З питання стійкості до зношування – будь-яка модель має свої слабкі ділянки, які багато в чому відбиваються на довготривалість служби.