Змішувачі з гнучким виливом для кухні: що це таке і як вибрати? Види, характеристики, переваги та недоліки, популярні виробники

Змішувачі з гнучким виливом: огляд усіх плюсів і мінусів кухонних кранів з м’яким гусаком, що гнеться, для ополіскування посуду

Одним з найважливіших елементів кухні є змішувач, він дозволяє виконати процедури приготування їжі належним чином. Різні новітні пристрої на кухні допомагають зробити вміло різні кулінарні задуми.

Пристрій, про який йде мова, називається змішувач з виливом, що гнеться. Він дає переваги перед традиційними моделями та дозволяє найбільш зручно користуватися краном.

Згадані моделі з шлангом, що повертається, стають все більш популярними в побуті. Розглянемо, які види таких змішувачів, їх переваги, характеристики та інші корисні питання до теми.

Конструкційні особливості змішувачів з гнучким виливом

Корінних відмінностей у більшості деталей класичного кухонного змішувача і моделі з гнучким виливом немає.

Те ж саме у стандартному обладнанні – корпус з металевого сплаву, моделі з одним важелем або двома вентилями гарячої та холодної води, вузол передачі води, камера для перемішування, а конструкція виливу має відмінності.

У звичайному крані, гусак із металевої трубки, витягнутої форми, надає подачу та розпилення води на одному рівні, кут розвороту дорівнює 140-180 градусів. Головна негативна сторона такого рішення з’являється нечасто, наприклад, коли потрібно налити води у високу ємність, як відро.