Змішувачі з гнучким виливом: огляд усіх плюсів і мінусів кухонних кранів з м’яким гусаком, що гнеться, для ополіскування посуду
Одним з найважливіших елементів кухні є змішувач, він дозволяє виконати процедури приготування їжі належним чином. Різні новітні пристрої на кухні допомагають зробити вміло різні кулінарні задуми.
Пристрій, про який йде мова, називається змішувач з виливом, що гнеться. Він дає переваги перед традиційними моделями та дозволяє найбільш зручно користуватися краном.
Згадані моделі з шлангом, що повертається, стають все більш популярними в побуті. Розглянемо, які види таких змішувачів, їх переваги, характеристики та інші корисні питання до теми.
Конструкційні особливості змішувачів з гнучким виливом
Корінних відмінностей у більшості деталей класичного кухонного змішувача і моделі з гнучким виливом немає.
Те ж саме у стандартному обладнанні – корпус з металевого сплаву, моделі з одним важелем або двома вентилями гарячої та холодної води, вузол передачі води, камера для перемішування, а конструкція виливу має відмінності.
У звичайному крані, гусак із металевої трубки, витягнутої форми, надає подачу та розпилення води на одному рівні, кут розвороту дорівнює 140-180 градусів. Головна негативна сторона такого рішення з’являється нечасто, наприклад, коли потрібно налити води у високу ємність, як відро.